Over ons

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 085-4014720, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Goes of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Sandra De Leeuw – Becht, Psycholoog, Wolphaartsdijk

Psychologen Goes - Sandra De Leeuw – Becht

Mijn werkwijze als psycholoog kenmerkt zich door transparantie, oprechtheid en empathie. Ik ga naast mijn cliënt sta en werk samen met hem/haar naar het uiteindelijke doel toe, waarbij ik veel ruimte voor de cliënt laat om de regie te nemen.


Sandra Aagenborg, Psycholoog, Schore

Psychologen Goes - Sandra Aagenborg

Ik ben een goede luisteraar, en heb dankzij mijn jarenlange ervaring als psycholoog heel veel mensenkennis. Daardoor kan ik me snel aanpassen aan jouw referentiekader. Het is mijn taak om jou verder te helpen, zodat jij je leven weer kan oppakken.


Maarten Penne, Klinisch psycholoog, Terneuzen

Psychologen Goes - Maarten Penne

Ik stem de behandeling niet alleen af op je klacht, maar vooral op jou. In mijn psychologenpraktijk Terneuzen ga je vooral aan de slag met oefeningen, handvatten en inzicht in je eigen gedrag.